• Banner1
  • Banner2
  • Banner3
  • Banner4

Το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ και οι άνθρωποί του έχουν ανήσυχο πνεύμα.

Η πολύχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με τη γνώση, την διαρκή έρευνα και το σεβασμό προς τον πολίτη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιέρωσαν στη μνήμη και την προτίμηση του κοινού.

Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η διαρκής εξέλιξη. Όντας πρωτοπόροι σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε τα βήματα εκείνα που απαιτούνται προς την ολοένα καλύτερη, πληρέστερη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτό είναι που μας οδηγεί στην επιτυχία σε ό,τι και αν κάνουμε. Κάνουμε ήδη πολλά (και υπάρχουν ακόμη τόσα να κάνουμε). Δείτε και μόνοι σας.

Εφημερίδα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

H εταιρεία ΚΟΣΜΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ, η ιδιοκτήτρια του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, προχώρησε τον Ιούνιο του 1998 στην κυκλοφορία της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Η εφημερίδα αυτή ήταν η πρώτη εφημερίδα που κυκλοφόρησε στο Αίγιο το 1866. Μετά, λοιπόν, από τόσα χρόνια, το πρώτο ραδιόφωνο της πόλης δημιούργησε ένα ακόμη ελεύθερο βήμα, όπου φιλοξενούνται καλογραμμένες ειδήσεις και άρθρα-σχόλια που προκαλούν αίσθηση και μερικές φορές ήταν η αφορμή για εξελίξεις στην τοπική κοινωνία.

Τον Οκτώβριο του 2001 η εφημερίδα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ έγινε η πρώτη- και μέχρι σήμερα, η μοναδική- εφημερίδα της Αιγιάλειας που διαθέτει ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Με εβδομαδιαία ενημέρωση και πλήρη κάλυψη των θεμάτων που υπάρχουν και στην έντυπη μορφή της, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ με 20.000 μοναδικούς επισκέπτες και 120.000 hit το μήνα ενημερώνει τους Έλληνες αναγνώστες της στο εξωτερικό έγκυρα και ταχύτατα. Το αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας ήταν η για πρώτη φορά ζωντανή on-line κάλυψη των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών του Οκτωβρίου 200 η οποία "χτύπησε" τα 10.000 hit. Εκδότρια της εφημερίδας είναι η Πέπη Σπηλιωτοπούλου και αρχισυντάκτης ο Χρήστος Ρουμελιώτης.

Περισσότερα για την εφημερίδα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ στην ιστοσελίδα του: www.filodimos.gr.

 

Σχετικά